Lasagne Bolognese
Foremka alumionowa
Posiadamy włoską linię do produkowania płatów makaronowych do lasagne, oraz nowoczesną kuchnie technologiczną do wytwarzania tradycyjnych farszy i sosu beszamelowego, dlatego obecnie jesteśmy liderem w Polsce, jeśli chodzi o produkcje od podstaw prawdziwie włoskiego dania. Oprócz formy restauracyjnej ( kostka 400 g) możemy również zaproponować danie w 100% gotowe ( całość polana sosem beszamelowym i posypana serem mozzarella) w opakowaniu jednostkowym typu foremka aluminiowa. Obecnie mamy w swojej ofercie Lasagne Bolognese na wołowinie o gramaturze 390 g i 500 g. Lasagne w foremce proponujemy głównie barom, kantynom, gdzie produkty oferowane są w naczyniach jednorazowych.
W przypadku zainteresowania produktem prosimy o bezpośredni kontakt z Działem Sprzedaży.
- Produkty dla gastronomii
- Sposób przygotowania
- Dane Logistyczne
- Dystrybutorzy
Oferta standardowa, przeznaczona do sektora HoReCa.
Zakup możliwy poprzez hurtownie gastronomiczne na terenie całego kraju.
Zalety korzystania z naszych rozwiązań w lokalach:
• dokładna kontrola kosztów i porcji,
• powtarzalność produktów wysokiej jakości,
• szybkie i łatwe przygotowanie,
• niższe koszty inwestycji w urządzenia oraz szkolenia pracowników,
• brak odpadów,
• łatwe rozliczanie,
• standard jakościowy.
Piec do pizzy:
180 stopni - 20 min (rozmrożona)
Mikrofala:
700 W - 10 min (zamrożona)
700 W - 5 min (rozmrożona)
Piec konwekcyjny:
180 stopni - 25 min (zamrożona),
180 stopni - 10 min (rozmrożona) / parowanie 50%
Nazwa | Forma | Opakowanie | Paletyzacja |
---|---|---|---|
Lasagne Bolognese f. alu. gastronomia | foremka 390 g | karton 24 sztuki | 48 (6*8) |
Lasagne Bolognese f. alu. gastronomia | foremka 500 g | karton 12 sztuki | 60 (6*10) |
Nazwa | telefon | adres | województwo |
---|