Dla Biznesu

Iglo Drops

Baza dobrego gotowania

Gastronomia

Grzanki czosnkowe

na chrupkie powitanie

Gastronomia

Lasange

Klasyka włoskiej kuchni
w najlepszym wydaniu!

Gastronomia

Gofry tradycyjne

umilą każdy dzień

Gastronomia

Ciasto do Pizzy

zawsze pod ręką

ROZWÓJ TECHNOLOGICZNY
Innowacyjność

Jesteśmy twórcą produktu "Iglo drops" - sosy porcjowane. To z naszej firmy wychodzą najciekawsze pomysły.

Reputacja

Jesteśmy liderami w swojej branży. Staramy się by nasze produkty były wyjątkowe.

Poufność

Kiedy klient wymaga od nas dotrzymania tajemnicy receptury, stajemy na wysokości zadania. Cechuje nas duża dbałość o bezpieczeństwo i poufność.


rozwoj-01-569x350.jpg
New Product Development

Nasz dział NPD jest w stałym kontakcie z klientami, dla których opracowuje nowe receptury, modyfikuje dotychczasowe, a także przygotowuje propozycje nowych produktów i zastosowanie nowych technologii.  Dzięki takiemu podejściu udało nam się przekonać do współpracy wielu Partnerów, którzy oczekują oprócz dobrych jakościowo i wystandaryzowanych produktów, stałej współpracy nad rozwojem i wdrażaniem nowych rozwiązań.

Nasz sukces zawdzięczamy szeroko rozumianej, nienagannej i partnerskiej współpracy z każdym Klientem. Ścisła współpraca działów NPD oraz sprzedaży pozwala na pełne zrozumienie potrzeb naszych klientów i szybki zadośćuczynienie ich potrzebom.

 


rozwoj-03-569x350.jpg
Produkcja dedykowana

Od wielu lat specjalizujemy się w kreowaniu, opracowywaniu i  wytwarzaniu produktów dedykowanych. Produkty dedykowane są zastrzeżone umową i sprzedawane wyłącznie Zleceniodawcy konceptu. Odbiorca ma gwarancję niepowtarzalności produktu na rynku oraz posiada całkowitą kontrolę nad nim, jego sprzedażą, stanami magazynowymi i procesem wytwórczym. 

Dla Odbiorcy produktów dedykowanych konstruowane są indywidualnie, jak najbardziej korzystne dla obu stron warunki współpracy. 


rozwoj-06-569x350.jpg
Zaplecze produkcyjne

W roku 2010 firma postanowiła położyć nacisk na automatyzację produkcji. Od tego czasu udało się zautomatyzować procesy produkcyjne i zmienić technologii w taki sposób, by zminimalizować koszty wytwarzania produktów, przy jednoczesnym zachowaniu ich smakowitości.

Obecnie w firmie działają:
  • linia do produkcji sosów, zup i nadzień w postaci IgloDrops
  • linia do produkcji saszetek,
  • linia do produkcji lasagne,
  • linia do produkcji makaronu,
  • linia do produkcji grzanek czosnkowych
  • linia do produkcji bagietek (własna piekarnia),
  • linia do produkcji ciasta do pizzy.

 Rozwijamy się z dnia na dzień, odpowiadając na potrzeby naszych Klientów